9 Ağustos 2014 Cumartesi

36 Boys

36 Boys


36 Boys Berlin'in Kreuzberg semtinde Türk gençlerinden oluşan bir çeteydi.
Çete, 1980'lerin sonundan 1990'ların ortalarına kadar aktifti. 300'e kadar kişiden oluşan çetede sadece Türk gençler değil diğer uyruklu gençler de bulunmaktaydı. Çetenin etkin olduğu bölgeler; Kottbusser Tor mahallesi etrafı, ordan Naunynstraße sokağı veWaldemarstraße sokağı arasındaki yerleşim alanlarına uzanan Görlitzer Bahnhof tren istasyonu dahil. Çete, ismini Berlin'in eski semtiSüdost 36'dan almıştır.Çetenin ismi aslen 2003'te emekli bir dededen bıçaklanan Attila Murat Aydın'ın aklına gelmiştir, kendisi Berlin'in ilk rap sanatçılarından birisiydi
Çete 1990'ların başında Jungfernheide parkında Naziler'le ve Skinheadler'le mahalle kavgaları yapmıştır. Çetenin diğer rakipleri iseSchlesisches Tor mahallesinden Warriors ve Wedding mahallesinden Black Panthers çeteleriydi. Kreuzberg'de 1 Mayıs İşçi Bayramısırasında 36 Boys çetesi özerk gruplarıyla birleşmiştir. Ancak ittifak, anlaşma nedeniyle uzun sürmemiştir. Çetenin graffitileri Berlin çapında çoğu yerlere dağıtılmıştır. Çetenin graffitileri Kreuzberg'de işaret olarak kullanılmıştır. 36 Boys çetesinin yanı sıra, orta yaşlı çoçuklardan oluşan ve daha yüksek şiddet potansiyeli gösteren "36 Juniors" çetesi de vardı.
Berlin senatosu 2007'de eski çete üyelerini "Kiezläufer" olarak çalıştırmaya başlattı. Görevleri; şimdiki Kreuzberg'in gençlerine her türlü konuda yardımcı olmak ve suçlardan uzak durmalarını sağlamaktır. Çetenin yoğun olduğu Naunynstraße sokağı ve yan sokakları Berlin senatosu tarafından "tehlikeli bölge" olarak adlandırılmıştır Çetenin çözülme nedeniyle eski üyeleri çeşitli yollara yönelmiştir. Kimisi cinai yollarda kalmıştır, kimisi de eskiden tek Alman çete üyesi olan ve şimdi aşçılık yapan Tim Raue gibi doğru yolları seçmiştir. Bazıları da semt projelerinde ve gençlik merkezlerinde çalışmaktadır. Eski çete üyelerinden biri Sinan Tosun, Kottbusser Tor mahallesinde bir giyim dükkanına sahiptir ve üzerinde 36 Boys simgesi olan kıyafetleri satmaktadır. Sinan'ın kardeşi olan profesyonel boksör Muzaffer Tosun, çetenin eski üyelerindendir. Rap sanatçısı Killa Hakan, yazar, film yönetmeni ve medya pedagogu Neco Çelik'de eski çete üyelerinden biridir.
Medyada bir yabancı uyruklu prototip çete olarak tanımlanmıştır.
Kaynak : http://tr.wikipedia.org/wiki/36_Boys

ISLAMIC FORCE

Grup 1986 yılında MC Boe B ve Maxim tarafından Berlin-Kreuzberg'da kuruldu. İlk Türkçe rap kaydının sahibi olan Islamic Force'un ilk rap kayıtları İngilizcedir.
90'lı yıllarda birtakım değişiklikler olmuş ve Killa Hakan gruba katılmıştır. 97 yılında Mesaj albümünü çıkarmışlardır. Boe B.'nin ölümü üzerine grup dağılmıştır.

Boe B

lamic Force (Kan-Ak) adlı Türkçe Rap grubunun kurucularından 1 tanesidir (ilk Türkçe Rap Grubudur diyebiliriz.  ilk Türk Hiphop Kültürünün adımları atılmıştır.) Gerçek adı Bülent İpek tir  Boe B. (R.İ.P. ) rap üstadıdır. Günümüzdeki 1 çok Rapçinin hocasıdır örnek vermek gerekirse Killa Hakan, Gekko G, Sırtlan, Bektaş bunlardan bazılarıdır.. (Boe B ve Killa Hakan çok yakın arkadaştır.. Gekko G`nin Kuzeni Boe B nin  Kan Kardeşidir.. Genç yaşta hayata göz yumasına çok üzülen Gekko çok uzun süre Rapten ayrı kalmıştır. Uzun yıllar sonra kendini toparlayıp tekrar müzik hayatına atılmıştır.) Kalp Krizi sonucunda 2000 senesinde aramızdan ayrılmıştır.. Tam anlamıyla Hümanist 1 Hiphop Severdir.. Gekko G nin örnek aldığı ve izini takip etiği örnek 1 insandır. Karakanın Kurucusu Alper Ağa gibi onun içinde Dünyada ilk Türkçe Rap söyleyen kişi olduğu söylenmektedir.  ( Alperağa nın ilk  Boe B yi bilirdik 1986 yıllarında dediği bilinmektedir. Video sunda fark edeceksiniz..) 
Bilinmesi gerekenler: İslmic force (Kan-Ak) 1987 – 1988 yılları arasında kuruldu. Grubun kurucuları Boe B + Cut`em T dir. 1989 yıllarının sonlarına doğru yani 1990 gibi Boe B Dj Derezone ile tanışır. + 2 Dj ve 1 Mc den oluşmaktadır.. istanbul maxi single 1992 ve sonrasında The whole World İs Your Home.. Piyasaya sürülür. 
Not: Elimizde Boe B hakkında oldukça fazla bilgi bulunmakta.. Fakat yeterli kanıt olmadı için yayınlanmamaktadır. Burdaki amaç Şuan Türkçe rap yapan kişilerin ilk Türkçe Rap yapan kişilerin kimler olduğunu bilmesi ve onları az da olsa yakından tanıma fırsatı bulabilmeleri için hazırlanmıştır.. O yıllarda Diss olmadığı gibi birlik ve beraberlik vardı şuan Tr de Türkçe Rapin vardığı yer açıkcası tartışma konusudur.


Killa Hakan

03.03.1973 doğumlu olan Killa Hakanın ailesi 1960 yıllarında işçi olarak Almanya'ya göç etmiştir. Babası Ali Rıza Durmuş güreşçidir.. A Milli Takımında Çok Başarılı Olmuştur ve madalyaları vardır. Killa Hakan Almanya Kreuzberg'te doğup büyümüş ve okumuştur. Getto hayat yaşayan Hakan sokaklarla erken yaşta tanışmış ve genç yaşlarında hapise girmiştir. Cezaevi yıllarında sürekli sözler yazmıştır. İlk hapse girişi Alman polisi sadece Türklere karşıt tavırlar yüzünden genç yaşta Hakan'a ceza vererek hapse girmiştir.. Bu olay ile Killa Hakan ilk kez hapishaneye girmiştir.. Son olarakta bir polise ırkçı (Nazi) dediği için 4 ay hapis yatmıştır.. Almanya'da Yabancı Rap yapmak yerine Türkçe Rap yapmış ve kendini zamanla Avrupa'ya kanıtlamıştır.. Ayrıca Killa Hakan Günümüzde Almayanda Çok Sosyal işlerle uğraşmaktadır.. Avrupada Türkçe Rap Satmak ve Türkçe Dilini Avrupa'ya Tanıtmaktadır.. Bunu Killa Hakan'dan başka hiçbir sanatçı yapamamıştır.. Killa Hakan Almanya'da Workshoplar vererek Rap müziği ile hayata tutunmayı öğrencilerine öğretmektedir.. Killa Hakan Türk Rap müziğini hergün bir adım daha ilerletmeye devam etmektedir.. Son olarak yine bir ilki başaran Killa Hakan Mtv Almanya kanalında 15 hafta Top 10 listesinde kalarak kırılmayan tüm zincileri kırmıştır.. Şarkılarında devamlı söylediği "36" sayısı; doğup, büyüdüğü Kreuzberg City' nin posta kodu numarasıdır.


Al Jazeera World tarafından 36 Boys için bir belgesel çekilmiştir. Belgeselde çetenin kuruluş amacı, kurucuları, üyeleri ve hikayeleri anlatılmıştır.:www.aljazeera.com.tr/izle/36-boys

Muzzafer  Tosun

36 Boys'un başarı hikaylerinden biridir nam-ı diğer Muci . Çetenin eski üylerinden Sinan Tosun'un kardeşidir
 2002 yılında dünya şampiyonluğu kazanmıştır.







































Massaka

Massaka 361 yani Katliam adli tayfa Berlin Kreuzberg’in 2 bölgesini de temsil etmekte. Murdoc Kreuzberg 36 bölgesini kara gölgesiyle kuşatmış ve Monstar 61 bölgesini zatıyla titretmekteler.Birleşip Kreuzberg semtinin yeniden canlanmasını ve bu sebeple de bir kara güneşin açmasına vesile oldular. Massaka dediğimiz 2 rapciden oluşan bir tayfa değildir. Bu tüm Kreuzberg’in Massaka yanlılarını büyük küçük 7den 77ye kapsamakta bulunuyor. Büyük bir organizasyon diye biliriz.’ Almanca rap seklinde bu tayfayi ve yaşadıkları semti temsil eden 2 rapciden yani Murdoc ve Monstar dan oluşuyor. Bu ikili yaşadıklarını ve tecrübelerini kanini ve terini bu davada harcamaktalar. Her iki sahsin kendine has bir özelliği ve yapısı var. Murdoc Sert ama yerine görede Mert biri, yani tam bir Osmanlı torunu. Monstar ise etrafındakilere ve haksızlığı yayan kişilere bir canavar ama içinde duygusal ve adaletli bir kişilik yatıyor. Bu ikili bir çok problemler ve zorluklar içerisinde büyüdükleri için ve yaşadıkları dertler bardaktaki suyu taşırdığı için rap müziği çerçevesinde içlerindeki gizli hazineyi dinleyicilerine açmaktalar ve bununla beraber paylaşım için bizleri şereflendirmekteler.
Yeni bir nesil altın bir nesil yetişmekte adına "Königsrasse" yani 2 kralların soyu denilen bu neslin içinde irk ayırımı ve renk ayırımı yapmaksızın başka değerlere bakılıyor.Sadakat, şeref, dürüstlük ve namus gibi noktalara dikkat çekmekte. Yani kim olursan ol gel ama saydığımız değerler ide beraberinde getir yoksa çok çabuk geri tepilirsin.
Bu tayfanın gayesi müzik ve sokak piyasasını temizlemek ve yönetmektir. Ellerinde bu iki piyasa bulunduğu sürece yeni bir düzen ve kontrol altında bir akis atin oluşacağına inanarak hızla çalışmaktalar.
Meşhur Kreuzberg’i 20 senedir temsil eden 36 Boys adlı şebekenin içinden geldikleri için arkaları sağlam ve destekleri sonsuzdur. Kolay kolay belleri bükülmez ve sırtları yere gelmez. Sayısı belli olmayan bu şebekenin yaklaşık 500 kişiden oluşduklarına rivayetler var ve gittikçe sayısı artmaktadır. Geniş bir kapsam içerisinde tüm Berlin’e yayılmaktalar ve yetmediği gibi yavaş yavaş Almanya çapında kara gölgelerini büyütmekteler.


8 Ağustos 2014 Cuma

Deep Web nedir ?

Deep Web Nedir

Deep Web ya da Undernet, google arama motorlarında ulaşılamayan sitelere ulaşımı sağlayan bir yöntemdir. Google arama motorlarında ulaşılan haber siteleri, arama motorları, youtube vs. net bilgisinin sadece %10′unu oluşturmaktadır. Geriye kalan %80′lik kısım ise bulmak istediğiniz ya da istemediğiniz yasal-yasal olmayan tüm bilgilerden oluşmaktadır.

İnternetin Katmanları
Derinlere inmek için önce internetin katmanlarını tanımak gerekli.

0.Seviye Internet
Bildiğimiz internet ve içindeki her işe yarar/yaramaz bilgi.
1.Seviye Internet
Namı diğer, Surface Web (Yüzey Ağı). Internetle vasatın üstünde haşır neşir olan insanların bulabildiği, kullandığı bilgi ve servisler. Örnek olarak hostingler, kullan-at e-posta servisleri, üniversite ağları vb. diyebiliriz.
2.Seviye Internet
Namı diğer, Bergie Web (Bergie Ağı). Eğer ftp server kullanmayı biliyorsanız kilitlenmiş Google sonuçlarına ulaşabiliyorsanız, 4chan’dan Freehive’den RSC’den haberiniz varsa siz aynı zamanda bir Bergie Ağı kullanıcısısınız. Bergie ağı DNS üzerinde döner ve buradaki websiteleri hala indexlenmiştir.
3.Seviye Internet
Namı diğer, Deep Web. Deep Web, Anonim Ağları bilen, proxy kullanmaya alışkın, tor gibi servislerden haberdar kullanıcılar için. Genellikle ulaşılması zor ve gizli kısımlara işaret eder. Bunu ve Charter Web’i uzun uzun anlatacağım için burada kısa keseceğim.
4.Seviye Internet
Namı diğer, Charter Web (Charter Ağı). Deep Web’in devamı niteliğinde, artık buraya DarkNet diyebiliriz çünkü websitelerinin DNS kullanmadığı bir evrede. Deep Web ve Charter Web’de bol bol illegal içerik ve hizmeti bulabilirsiniz.
5.Seviye Internet
Namı diğer, Marianas Web (Mariana Ağı). Adını dünya üsündeki en derin çukurdan almış bu katman, sadece adı konmuş bir efsane gibi. Oraya giden bir daha dönmedi tarzı yorumlar dışında hakkında pek bilgi yok. Rivayet o ki, closed shell network ile ve polymeric falcighol derivation adlı bir hesaplama yardımıyla ulaşılabiliyormuş. Bu seviyeyle ilgili bilgim bundan ibaret.

Deep web'e nasıl girilir?

Deep web'e girebilmek için öncelikle standart browserlara benzer bir yapıya sahip bir browser'a ihtiyacınız olacak bunun için önce "Tor Browser" ı indirmeli ve bilgisayarınıza kurmalısınız.
Tor browser'ı çalıştırdığınızda Status kısmında "Connected to the Tor Network" yazısını gördüyseniz bağlantıyı sağlamışsınızdır. Bağlantı sağlandıktan sonra karşınıza bir tarayıcı açılacaktır. Tarayıcı girmek istediğiniz deep web adresini yazıp standart bir internet sitesinde nasıl dolaşıyorsanız aynı şekilde deep web internet adreslerinide aynı şekilde dolaşabilirsiniz.


Kaynak: http://deepweb.nedir.com/#ixzz39sEKbMw8

Deep web'te ne tür bilgiler bulunur?

1. Kredi kartı bilgileri
2. Piyasada olmayan virüs ve trojan gibi zararlı yazılımlar,
3. Önemli kişisel bilgiler,
4. Porno,
5. Gizli fotoğraflar,
6. Gizli videolar,
7. Gizli belgeler,
8. Uyuşturucu satışı,
9. Yasa dışı tüm aktivitelere ev sahipliği yapmaktadır
Deep Web kullanıcılarının bilgiler paylaştığı, sürekli aktif olan bir siteye girerek çok şey öğrenebilirsiniz. Bu site Hidden Wikki sitesidir. Sitenin adresi ise kpvz7ki2v5agwt35.onion … Siteye kayıt olarak, buradaki bilgilerle kendinizi Deep Web‘te geliştirebilirsiniz.
Deep Web'te ayrıca Türk forumuda vardır Hidden Wikiden girebilirsiniz Turkısh Deep Web Link :
turkxg24knjsfj6j.onion

başım belaya girer mi? eğer yasadışı içerikle çok fazla zaman geçirir, bilgisayarınıza indirir ya da karşıya yüklerseniz, buradan edineceğiniz içeriği başkalarıyla kontrolsüz biçimde paylaşırsanız, bunları bilgisayarınızda saklarsanız, uyuşturucu sipariş edip kargoyla adresinize gelmesini bekler ya da fizik öğretmeninizi öldürmesi için bir kiralık katille anlaşırsanız, büyük ihtimalle yasalarla başınız derde girecektir. “deep web izlenemez” palavrasına inanmayın. Kaynak:http://www.kaangoktas.net/post/45374247599/deep-web-gercekte-nedir-nas-l-girilir

DEEP WEB GÖRÜNTÜLERİ



WIKILEAKS

                                                         SILKROAD Uyuşturucu Marketi

                                                             MYSTERIOUS Deney Fotoğrafları İşkence Resimleri
                                                             Alttaki video Masonik Örgütlerin Yaptıkları Deneyler